Graphical glitches | HD Graphics

User avatar
Latvia
Posts: 796
Joined: 29 Dec 2017
Location: Latvia
Clan: SW
Contact:
Status: Offline

Graphical glitches | HD Graphics

Post by OneManArmy » 07 Oct 2018

I found what caused graphical glitches on integrated graphics (Intel HD graphics).
If you have graphical glitches, then send me PM and i will give link to download test build.

User avatar
Moldova
Junior Member
Posts: 24
Joined: 08 Sep 2018
Location: Moldova
Clan: AS
Contact:
Status: Offline

Post by Stefanelos » 08 Oct 2018

well, I have intel hd 4000, and no glitches are appearing! :P
My steam account: https://steamcommunity.com/profiles/76561198809873980/
''Hello Comrade!''
User avatar
Latvia
Posts: 796
Joined: 29 Dec 2017
Location: Latvia
Clan: SW
Contact:
Status: Offline

Post by OneManArmy » 08 Oct 2018

Windows 10?
I have HD 3000 + win 7 and you see result in video.
User avatar
Moldova
Junior Member
Posts: 24
Joined: 08 Sep 2018
Location: Moldova
Clan: AS
Contact:
Status: Offline

Post by Stefanelos » 09 Oct 2018

I'm on a MacOS (that probably explains a LOT)
My steam account: https://steamcommunity.com/profiles/76561198809873980/
''Hello Comrade!''
User avatar
Brazil
Junior Member
Posts: 7
Joined: 30 Nov 2018
Status: Offline

Post by lucasfera15 » 26 Dec 2018

OneManArmy wrote:
07 Oct 2018
I found what caused graphical glitches on integrated graphics (Intel HD graphics).
If you have graphical glitches, then send me PM and i will give link to download test build.

Hey OMA! This is the graphical glitch i was talking about some days ago.How i can fix it?
User avatar
Latvia
Posts: 796
Joined: 29 Dec 2017
Location: Latvia
Clan: SW
Contact:
Status: Offline

Post by OneManArmy » 26 Dec 2018

Play on LOW settings.
User avatar
United States of America
Posts: 85
Joined: 27 Oct 2018
Location: Georgia
Clan: OP
Status: Offline

Post by litenite » 26 Dec 2018

The one time having a shoddy comp and being forced to run low graphics comes in handy XD. I'm running Linux (Intel HD4000 graphics) and can try vamping up my settings to see if the glitch occurs on my system as well.
Let me LITE your NITE :):
http://bit.ly/liteniteGamingYT
User avatar
Brazil
Junior Member
Posts: 7
Joined: 30 Nov 2018
Status: Offline

Post by lucasfera15 » 26 Dec 2018

OneManArmy wrote:
26 Dec 2018
Play on LOW settings.
That is not a solution...I want to play in HIGH.I think if you disable the "compression mode" in the skybox reflection settings in unity,will solve the problem,OR,update the engine to 2018.x
User avatar
France
Member
Posts: 94
Joined: 14 Apr 2018
Status: Offline

Post by blasterant » 26 Dec 2018

Low settings, High settings... does it really matter ? Playing in high settings is a luxury, its better for the eyes ok but the most important thing is how the game will run. Play in low with no bugs OR play in high with graphicals issues.
User avatar
Latvia
Posts: 796
Joined: 29 Dec 2017
Location: Latvia
Clan: SW
Contact:
Status: Offline

Post by OneManArmy » 26 Dec 2018

If you have graphical glitches = you have "ancient" GPU, or integrated graphics.
How can you play at game at High settings? By setting resolution to 320x240?
Or you like play games at 15 frames per second?
Post Reply