RESOLUTION BUG

User avatar
Brazil
Junior Member
Posts: 3
Joined: 30 Jul 2018
Status: Offline

RESOLUTION BUG

Post by pedrooh » 08 Nov 2018

Image
User avatar
Brazil
Junior Member
Posts: 3
Joined: 30 Jul 2018
Status: Offline

Post by pedrooh » 08 Nov 2018

Help Please
User avatar
Latvia
Posts: 420
Joined: 29 Dec 2017
Location: Latvia
Clan: SW
Contact:
Status: Offline

Post by OneManArmy » 09 Nov 2018

You turned off UI auto scaling and set lowest resolution... why?
I don't want to teach you how to edit game settings outside the game, because you were banned for memory hacking.
Seems that i have to add some resolution locking, so players can't select stupidly low resolutions.
Wait next update. I will add resolution check when you launch the game ang game will reset your resolution.
User avatar
United States of America
Junior Member
Posts: 9
Joined: 30 Oct 2018
Status: Offline

Post by IAmYourGod » 09 Nov 2018

For this I am using a macOS and I will get very low frames unless I change the resolution very low. I don't think it is a good idea especially since it will be very hard for me to play like that
User avatar
Latvia
Posts: 420
Joined: 29 Dec 2017
Location: Latvia
Clan: SW
Contact:
Status: Offline

Post by OneManArmy » 09 Nov 2018

at what resolution do you play?
User avatar
Oman
Junior Member
Posts: 3
Joined: 12 Nov 2018
Status: Offline

Post by muhannad124 » 12 Nov 2018

My computer is absolute trash, that's why for smoother frame rates i had to lower my resolution to something ridiculous.
Please give me a fix, thank you
User avatar
Latvia
Posts: 420
Joined: 29 Dec 2017
Location: Latvia
Clan: SW
Contact:
Status: Offline

Post by OneManArmy » 12 Nov 2018

i assume it was sarcasm
User avatar
Oman
Junior Member
Posts: 3
Joined: 12 Nov 2018
Status: Offline

Post by muhannad124 » 13 Nov 2018

Im not joking when i say my PC is absolute trash

P.S:Do you have an Email ?
Post Reply